Regendouche met thermostaatkraan: pure luxe

Na een lange werkdag is er niks beter dan onder een heerlijk warme douche stappen. Met een regendouche met thermostaatkraan wordt deze ervaring nog magischer. Het betreft namelijk luxe elementen. Zo zorgt de regendouchekop ervoor dat het voelt als een ontspannende zomerse regenbui en kan de thermostaatkraan de temperatuur goed vasthouden. Deze combinatie zorgt voor een fantastische ervaring.

De mogelijkheden van een regendouche

Een simpele manier om wat luxe toe te voegen in de badkamer, is door het plaatsen van een regendouche. Naast dat deze een luxueuze uitstraling heeft, zorgt dit tijdens het douchen ook voor extra ontspanning.

Een regendouche heeft namelijk een brede straal, waardoor uw hele lichaam onder het warme water kan staan. Sommige zijn zelfs zo breed, dat het geschikt is voor twee personen. Dit geeft goed weer hoe breed deze douchekop daadwerkelijk is. Zo zult u dus geen koude rug krijgen terwijl u uw gezicht wast.

Een regendouche heeft een hele zachte straal. Op deze manier wordt er een zomerse regenbui nagebootst. Dit werkt extreem ontspannend, waardoor u gegarandeerd helemaal tot rust kunt komen.

Verder heeft u een aantal mogelijkheden als u een regendouche gaat kiezen. Zo moet u allereerst bekijken of een inbouw of opbouw regendouche beter past in uw badkamer. Een belangrijk keuze, want dit bepaalt toch een groot deel van de uitstraling. Een inbouw regendouche moet u de elementen in de muur en/of het plafond bouwen. Dit heeft een erg moderne uitstraling. Ook kunt u natuurlijk kiezen voor een opbouwvariant. Deze is geschikt voor veel badkamers, doordat u niet aan de slag hoeft te gaan met het hakwerk. Ook kunt u makkelijk bij alle onderdelen op het moment dat er iets stuk is gegaan.

Een thermostaatkraan: wat is het?

U heeft vast wel eens de twee soorten voorbij horen komen: een thermostaatkraan en een mengkraan. Een thermostaatkraan is de modernere versie. Deze ziet u dus ook vaak in combinatie met een regendouche, omdat dit voor extra luxe zorgt.

Een thermostaatkraan is een kraan met daarin een thermostaat. Deze regelt de temperatuur van het water. U heeft maar één knop nodig om uw gewenste temperatuur in te stellen, in tegenstelling tot de twee knoppen van een mengkraan. Een thermostaatkraan kan warm en koud water geheel zelf mengen. Dit zorgt ervoor dat u snel onder de douche kunt stappen, doordat u niet lang op zoek bent naar de temperatuur die u fijn vindt.

Bovendien hebben de meeste thermostaatkranen een aanduiding voor 38 graden Celsius. Dit is een temperatuur die velen erg fijn vinden. Dit maakt het dus gemakkelijk om de kraan in te stellen, zodat u nog sneller kunt genieten van het warme water. Dit zorgt ervoor dat een regendouche met thermostaatkraan pure luxe is.

Thermostaatkraan

De combinatie regendouche met thermostaatkraan

Zoals u hierboven kunt lezen, is zowel een regendouche als een thermostaatkraan een luxe toevoeging. Als u deze twee dus combineert, krijgt u een fantastische aanvulling in uw badkamer. Zo kunt u dankzij de thermostaatkraan snel genieten van de waterdruppels. De regendouche zal voor complete ontspanning zorgen. Dit is dus zeker een aanwinst voor de ruimte.

Op het moment dat u op zoek gaat naar een regendouche, dan zult u al snel merken dat de meeste varianten standaard geleverd worden met een thermostaatkraan. Dit komt doordat een regendouche een modern product is, en daar hoort een moderne kraan bij. Een mengkraan is een klassiekere variant, waardoor deze vaak niet wordt gecombineerd met een regendouche.

Nog meer luxe in de badkamer

Bent u door deze combinatie helemaal fan geworden van luxe in de badkamer? Dan zijn er nog een aantal producten die u in de badkamer kunt plaatsen. Denk bijvoorbeeld eens aan een badkamerspiegel met verlichting en verwarming. Dit zorgt namelijk voor een extra lichtpunt in de badkamer. De verwarmingsplaat zal ervoor zorgen dat er geen condens ontstaat tijdens het douchen.

Als dit ook niet voldoende luxe is voor u, dan kunt u ook eens kijken naar een whirlpool. Dit zorgt natuurlijk voor een ultieme badkamer. Na een lange werkdag kunt u heerlijk ontspannen in een doucheset Mood60 met massagejets. Er zijn zelfs baden in ons assortiment die groot genoeg zijn voor twee personen. Dit zorgt natuurlijk helemaal voor de uitstraling waar u naar op zoek bent.

Zo kunt u dus een regendouche met thermostaatkraan combineren met een hele hoop producten om zo het gewenste effect te bereiken.

Regendouche

Regendouche met thermostaatkraan kopen?

Wilt u een regendouche met thermostaatkraan kopen? Dat kan gemakkelijk bij Sanitear! In ons assortiment vindt u een hoop varianten, waardoor er gegarandeerd een pareltje voor u tussen zit. Bent u op zoek naar een inbouw regendouche in de kleur zwart? Of juist een opbouwvariant in goud? U vindt het allemaal in https://www.sanitear.nl/douche/regendouche-9764619/

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven