Advent Box voor het goede doel

Categorieën: / / /

40,00

Omschrijving

Vul jou decemberdagen met elke dag een beetje geluk van een leuk cadeautje en help de gezinnen in Villa Pardoes ook mee om hun week onvergetelijk te maken! Het is een echte verwenbox speciaal voor jou samengesteld met 24 cadeautjes. Per verkochte Advent box doneren wij €5 aan Villa Pardoes.

Bestel je meer artikelen naast de advent box, dan worden deze gratis eerder verzonden.

Extra info

De Advent box voor het goede doel is bedoeld om iedereen een keer een leuke beleving te laten hebben.
Jij als koper zal deze beleving waarschijnlijk ervaren door elke dag een leuk cadeautje open te maken. Een klein geluksmomentje van de dag.
Elke dag een ander cadeau van een andere (kleine) ondernemer die zich in zet voor dit goede doel.

Helaas is de fijne decembermaand niet voor iedereen fijn en zullen de geluksmomentjes net zo klein en soms ook zeldzaam zijn als de het moment dat jij je cadeautje openmaakt. Er zijn veel gezinnen in Nederland die een kindje met veel extra zorgen hebben. Deze kinderen zullen altijd verzorgd moeten worden een gezin als deze zal nooit meer ‘normaal’ worden, zij zullen zich moeten aanpassen aan alles wat het kind doet of vraagt van ze. Veel ziekenhuisopname, instellingen, verzorging, extra hulp in huis en noem maar op. Hier hebben zij niet altijd voor gekozen en toch doen zij dit met veel liefde.

Villa Pardoes laat deze gezinnen een week lang genieten van een heel lang geluksmoment een echte wonderweek voor deze gezinnen. Villa Pardoes is speciaal voor gezinnen met een ernstige of levensbedreigende ziek kind tussen de 4 en 12 jaar. Deze gezinnen mogen hier gratis een week verblijven en alle hulpmiddelen die zij daar nodig hebben zullen aanwezig zijn. Villa pardoes draait dan ook op sponsoren, giften en vrijwilligers. Wil jij ook een klein beetje bijdrage om een gezin een onvergetelijke week te geven?

De ondernemers die zich inzetten voor de Advent box zijn
Lijn Design
We are Golden
More than Canvas
Your Daily Tea Cup
Evice creatief
Mb massage praktijk
Liefs Karlijn
By Bird
Hip Huis
Studio Jong
– Decoway

 

LET OP!! ALLE BOXEN WORDEN OP 28 NOVEMBER VERSTUURD

Uitverkocht