De leukste bedden op een rijtje

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden om de kinderkamer gezellig in te richten. Denk hierbij aan een leuk printje op de muren en leuke items van hun favoriete Disneyfiguren. Maar wist je dan een nieuw bed een groot verschil kan maken?

Een nieuw bed, een nieuwe fase! In de kinderbeddenwereld is heel wat te kiezen. Tegenwoordig vind je een heel gevarieerd aanbod aan kinderbedden en zie je door de bomen het bos niet meer. In dit blog heb ik de leukste kinderbedden voor je op een rijtje gezet!

Bedhuisje

Ieder kind zou wel een bedhuisje in de slaapkamer willen hebben. Naast dat het een knus gevoel geeft, is het ook een echte eyecatcher in de kinderkamer. Dit peuterbed maakt de overstap van een ledikant toch een stukje minder spannend door het knusse gevoel dat het bed uitstraalt. Niet alleen voor peuters maar ook voor oudere kinderen blijft het huisjes bed een fijne plek om in weg te dromen. Bovendien zijn er bedhuisjes in verschillende soorten en maten. Je kan je dus helemaal uitleven met accessoires zoals mooie verlichting toevoegen of een bijpassende gordijntjes.

Hoogslaper

Een hoogslaper is dé ideale oplossing voor een kleine kinderkamer. Het is een efficiënte en speelse manier om de ruimte zo praktisch mogelijk in te richten. Door het slaapgedeelte van het bed te verhogen, wordt er extra vloerruimte gecreëerd. Deze extra ruimte kan als opslagplek dienen voor al het speelgoed of juist als leesruimte. Daarnaast zijn er ook hoogslapers met geïntegreerde meubels zoals een bureau en een kast. Super handig voor als de kinderkamer niet zo groot is!

Hoogslapers, de naam zegt het eigenlijk al, zijn aanzienlijk hoog en doorgaans tussen de 170 en 190 centimeter. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om een speelse item toe te voegen aan de hoogslaper zoals een glijbaan. Vaak zit er nog een trappetje bij om de hoogslaper op te klimmen. Het is wel belangrijk dat je kleintje hiervoor oud genoeg is om zelfstandig het trappetje op te kunnen lopen.

Stapelbedden

Heb je meerdere kids die een slaapkamer delen? Dan is een stapelbed zeker een aanrader! Een slaapkamer delen betekent ook dubbel zoveel speelgoed en dan is het wel zo prettig om voldoende opbergruimte te hebben. Tegenwoordig kun je het zo gek nog niet bedenken en zijn er stapelbedden in verschillende soorten en maten. Zo zijn er stapelbedden met boekenplanken, speelgoedlades en ingebouwde kledingkasten. Met deze handige opbergplekken is het mogelijk om de slaapkamer op een fijne en opgeruimde manier in te delen.

Boomhutbed

Wil je een echte blikkenvanger in de kinderkamer, dan staat de boomhutbed veruit op nummer 1. Een boomhutbed is natuurlijk de droom van elk kind. Net als het bedhuisje, geeft dit type bed het gevoel van geborgenheid. Deze type bedden hebben vaak ook een prachtig design waardoor het een echte aanwinst is voor in de kamer.

Autobedden

Met een autobed kun je de kinderkamer in één klap omtoveren tot een raceparadijs. Of je kleintje nu fan is van formule 1 wagens of juist van Disney Cars, de keuze is reuze. Maar zijn autobedden enkel voor jongens? Zeker niet! Autobedden zijn er in verschillende uitvoeringen. Naast stoere formule 1 bedden zijn er ook kleurrijke koetsbedden voor de prinsesjes onder ons.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven