De kinderkamer opvrolijken? Kies voor prachtige muurcirkels!

Geef je woonkamer een upgrade

Heb je behoefte aan nieuwe decoratie, ben je uitgekeken op de huidige indeling van accessoires of simpelweg toe aan verandering? Het maakt niet uit wat de reden is, want jij moet je goed voelen in je huis. De woonkamer is voor velen de ruimte om tot rust te komen. Je brengt er doorgaans veel tijd door. Met de juiste aankleding aan je woonkamer ervaar je gevoelsmatig een wereld van verschil. Onderstaand een aantal tips om dit doel te behalen:

Foto’s en muurcirkels

Door een wand van foto’s op bijvoorbeeld een wand in je woonkamer te maken, krijgt de kamer een persoonlijke touch en creëer je een warm gevoel. Deze wand kan bestaan uit foto’s van familie, huisdieren, vrienden en fijne herinneringen zoals verre reizen of beelden van een speciale dag. Modulari biedt een groot assortiment aan muurcirkels, vierkanten en andere vormen. Ook zijn er fotocollage’s samen te stellen naar het gewenste resultaat. Deze zijn er in verschillende materialen. Maak je woonkamer speciaal.

Diverse wanddecoratie

De vele verschillende mogelijkheden zijn oneindig bij Modulari. De meest gebruikte vormen zijn cirkels, vierkanten en hexagons, beter bekend als zeshoeken. Je kunt een enkele vorm in de gewenste maat aan de wand hangen, maar je kunt ook een samenstelling maken van meerdere vormen en materialen.

Er zijn ondenkbaar veel ontwerpen te vinden bij Modulari. Als je jouw ideale samenstelling hebt opgehangen en je wil na enige tijd toch wat verandering, dan is dit te bewerkstelligen. Het verwisselen van de collages is eenvoudig. Ook kun je de collage uitbreiden door er vormen aan toe te voegen. Daar kun je veel creativiteit in kwijt.

Modulari heeft ook spiegels voor aan de muur. Spiegels matchen eigenlijk overal, dus ook in je woonkamer. Ze zijn er in verschillende tinten, zodat jouw voorkeur er zeker bij zit.

Voorbeelden van diverse sets en losse cirkels voor inspiratie

  • Kleurfoto’s en zwart-witfoto’s gemengd op hexagons.
  • Vierkanten met natuurbeelden.
  • Hexagons met foto’s van familie, vrienden en herinneringen met hier en daar een hexagon met behang, tekst of van een ander materiaal. Dit zorgt voor een speels contrast.
  • Een grote XL muurcirkel met de mooiste foto van je laatste reis.
  • Gesplitste foto’s op meerdere vormen voor een extra bijzondere creatie.

Kortom, muurcirkels voor in de woonkamer, sets en spiegels maken jouw woonkamer weer uniek.

Op de website van Modulari kun je hulp inschakelen wanneer je twijfelt over welk ontwerp het beste past bij jouw woonkamer. Ook vind je er meer inspiratie en voorbeelden van soorten en vormen sets, muurcirkels voor in de woonkamer en passend materiaal bij jouw wandkleur of patroon.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven