6 manieren om creatief te zijn met uw koffieglazen

Of u nou wel of geen koffiedrinker bent, u zult vast wel koffieglazen in huis hebben. De een gebruikt het voor een sterk kopje koffie en de ander giet er liever kokend water in voor een kopje thee. Echter zijn niet veel mensen op de hoogte van wat u nog meer kunt doen met koffieglazen. Benieuwd naar? Lees snel verder voor 6 manieren om creatief te zijn met uw koffieglazen.

1.  Maak er een kunstwerk van

U kunt enorm veel kanten opgaan met dubbelwandige koffieglazen. Vindt u het fijn om creatief bezig te zijn? Dan is het misschien een idee om uw koffieglazen te schilderen. Doe wat inspiratie op via Pinterest en maak er een kunstwerk van!

2.  Laat uw glas personaliseren

Bent u het zat dat iedereen uit uw favoriete koffieglas drinkt? Volkomen begrijpelijk! Om er voor te zorgen dat iedereen weet dat het glas van jou is, kunt u ervoor kiezen om het glas te laten personaliseren. Dit geeft het glas karakter én het laat zien dat niemand er aan mag komen. Slim toch?

3.  Kies een leuk thema

Weet u niet zo goed wat u moet met al die koffieglazen? Dan is het misschien een leuk idee om er verschillende thema’s mee te weergeven. U kunt er bijvoorbeeld schelpen in doen, in de zomer. Nadert de herfst alweer bijna? Dan kun u het glas volstoppen met gekleurde herfstbladeren.

4.  Bloemen in bloei

Worden reguliere vazen u te saai? Dan kunt u ook een koffieglas gebruiken! Zo laat u uw bloemen op een unieke manier groeien: in een fenomenaal koffieglas. U kunt het beste voor kleine bloemetjes kiezen, omdat een koffieglas over het algemeen niet zo groot is.

5.  Een uniek snoeppotje

Geeft u een feestje? Ook dan kunt u koffieglazen op verschillende manieren inzetten. Zo kunt u er snoepgoed in doen, waar iedereen uit kan pakken. Dat is weer eens wat anders dan een kommetje of schaaltje!

6.  Leuke lichtjes brengen sfeer

Wilt u meer sfeer in de woonkamer? Kies er dan voor om mini led lampjes in het glas te plaatsen. Dit is een onmisbare toevoeging, want goede verlichting brengt zowel gezelligheid als een knus gevoel!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven